De lente is het favoriete seizoen van veel mensen, en terecht! Misschien kun jij ook zo genieten van de geur van versgemaaid gras, het getjilp van de vogeltjes, de voorbij fladderende vlinders en de dagen die steeds langer worden. De lente luidt het begin in van iets nieuws; nieuwe blaadjes aan de bomen, nieuwe bloemen, nieuwe kansen. Ook jij kunt weer opnieuw beginnen. Dat kan zoveel rust in je hoofd geven! Hier lees je hoe je van de lente ook een nieuw begin voor jezelf kunt maken.

Grote kuis

Het is geen toeval dat de meeste mensen wachten met hun grote kuis tot de lente is aangebroken. Dit seizoen is ideaal omdat het niet te warm, niet te koud en niet te nat is. Je kunt dus probleemloos je ramen opengooien om alles goed te laten verluchten, alle spullen die in de weg staan om je vloer te poetsen even buiten zetten en je was (zoals ook je gordijnen en tapijten) buiten te drogen. 

Make-over voor je interieur

Misschien is je interieur ook aan vernieuwing toe. Door voor andere gordijnen, raamdecoratie of meubels te kiezen, ziet je woning er meteen helemaal anders uit. Dat kan echt een verademing zijn. Weet je niet goed hoe je aan deze make-over kunt beginnen? Neem dan zeker een kijkje in de collectie van Norr11 meubels. Deze meubels van Deens design zijn geïnspireerd door de natuur en de designers maken vooral gebruik van ruwe materialen. Wat de Norr11 meubels nog toffer maakt, is dat ze de principes van Scandinavisch design samenbrengen met invloeden van culturen over de hele wereld. Het resultaat zijn fauteuils, relaxen, stoelen en banken met een stoer uiterlijk die heel comfortabel zitten.

Leef buiten

Een ander groot voordeel aan de lente is dat de dagen langer en warmer worden, en je dus meer tijd buiten kunt doorbrengen. Zowel op je eentje relaxen met een boek in je tuin als vrienden ontvangen en samen buiten eten, zijn ideale manieren om te ontspannen. De Weltevree meubels zijn hier helemaal op voorzien. Deze duurzame ontwerpen moedigen sociale contacten en je terugtrekken in de natuur aan. Daarom vind je in de collectie van Weltevree meubels alles terug om het buiten gezellig te kunnen maken. Denk hierbij maar aan field chairs, outdoor ovens en toffe buitenverlichting. De outdoor ovens zorgen ervoor dat je buiten eten kunt bereiden en tegelijkertijd gezellig warm bij het vuur kunt blijven zitten, ook wanneer het buiten afkoelt. De sfeervolle buitenverlichting draagt dan weer bij tot een aangename sfeer, waarbij het fijn bijpraten is. Haal je BBQ-recepten en tuinkaarsen al maar boven, want er staan jou veel onvergetelijke, op-en-top gezellige avonden in je tuin te wachten!